Esküvőre DJ

A blog célja bemutatni az egyre népszerűbb Esküvői DJ szolgáltatást

2009 március

2009.03.31. 13:47

szerző: Esküvői DJ

Nem hétköznapi esküvőre érkeztünk Szombathelyre a Tó vendéglőbe, ugyanis egy zsidó hagyományok szerinti esküvőn vállaltuk, hogy "elhúzzuk a násznép nótáját”!

Idilli környezet az Öreg tó partján nemrég épült rendkívül igényes apartman-étterem komplexus, modern, de mégis barátságos belső kialakítással! Az esküvői előkészülettekel most sem volt gond, minden zökkenő mentesen zajlott. A vacsorát követően többen is szót kértek angol, és magyar nyelven, hogy a szokásoknak megfelelően köszöntsék az ifjú párt, ugyanis a vőlegény és a rokonai angol nyelvterületről érkeztek, természetesen nekünk sem jelentett problémát, hogy két nyelven konferáljunk! A gratulációk után tradicionálisan a pohár töréssel kezdődött az esti mulatság sok népzenével, illetve a pár által kért kedvencekkel, amibe becsempésztük a jól táncolható magyar és nemzetközi slágereket is!

A buli egészen hajnalig tartott, mindenki jól kitáncolta magát, a vacsora egészen különleges volt, a kiszolgálásra sem volt panaszunk, így egy jó estét tudhattunk megint magunk mögött.

Címkék: zene dj esküvő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoredj.blog.hu/api/trackback/id/tr731760116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása