Esküvőre DJ

A blog célja bemutatni az egyre népszerűbb Esküvői DJ szolgáltatást

2009 május

2009.05.29. 13:51

szerző: Esküvői DJ

A városligeti fasor egy hangulatos éttermébe érkeztünk, hogy egy kisebb létszámú esküvőre már-már családi, baráti hangulatban mi szórakoztassunk a közönséget! 

A vendéglő ugyan nem volt nagy , de annál barátságosabb légkör vett minket körbe. Hagyományosan itt is a vacsorát követően a nyitótánccal lett az esti mulatság megnyitva. 

Esküvői zene repertoárunkból a pár kérésére Rock and Roll blokkal kezdtük. A jól ismert Hungáriával és külföldi klaszikusnak mondható számokkal vegyítve . Ennek olyan sikere lett, hogy még az idősebbek is felpattantak, hogy a fiatalokkal együtt ropják!

Rendkívül táncoslábunak bizonyult a násznép, és kisebb megszakításokkal végigtáncolták az estét! A vacsorára és a kiszolgálásra itt sem lehetett panaszunk, és egy jó emlékű szinte házibuli hangulatú est emléke maradt meg bennünk.

Címkék: zene dj esküvői

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoredj.blog.hu/api/trackback/id/tr441760126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása