Esküvőre DJ

A blog célja bemutatni az egyre népszerűbb Esküvői DJ szolgáltatást

2009. Július

2009.07.31. 17:25

szerző: Esküvői DJ

Gödre a Nemeskéri Kúriába érkeztünk délután egy közel százfős esküvőre, és ahogy kipakoltunk, rögtön le is szakadt az ég, úgyhogy picit féltettük is a násznépet nehogy megázzanak.

Szerencsére az eső alatt pont a templomban voltak. A vendégek, ahogy máskor is a finom vacsora elfogyasztása után, kis iszogatás és beszélgetés után a nyitótáncra kezdték az esti mulatságot! A mennyasszony nagyon csinos volt a vőlegény nemkülönben, és már az első tánc után a többieket is táncra invitálták, úgyhogy nekünk nem volt más dolgunk, mint a jobbnál jobb rockyzós és bulizós zenéket a kellő válogatás után tálaltuk a násznépnek. Szeretem az ilyen hálás közönséget, akik bulizni jönnek, jól is érzik magukat, és kisebb megszakításokkal szinte végigtáncolják, mulatozzák, vonatozzák az estét!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoredj.blog.hu/api/trackback/id/tr861760764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása