Esküvőre DJ

A blog célja bemutatni az egyre népszerűbb Esküvői DJ szolgáltatást

2009. július

2009.07.15. 17:22

szerző: Esküvői DJ

A nyár legmelegebb hónapjában, amikor minden hétvégén esküvőn táncoltatjuk a jónépet, ez alkalommal a Szentendrei szigeten lévő Szigetmonostoron egy eldugott, ámde annál romantikusabb környezetben fekvő Risonante fogadóba voltunk hivatalosak.

Igényesen és szépen kialakított kerthelység ideális esküvői és egyéb rendezvényekre. Az esküvői buli egy az erre a célra kialakított hangulatos lugasban volt, és a vőféllyel közösen itt Limbó-hintóztatuk a násznépet, ami olyan jól sikerült, hogy az egyik vendég a nagy buli hevében megbotlott a medence szélében és belecsobbant.

Itt akár videót is megnézhetsz róla>> 

Ettől  még emelkedettebb lett a hangulat, és így hajnalig táncoltattuk a násznépet, melyhez a közben vízbe esett vendég átöltözés után természetesen csatlakozott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoredj.blog.hu/api/trackback/id/tr161760754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása