Esküvőre DJ

A blog célja bemutatni az egyre népszerűbb Esküvői DJ szolgáltatást

2009. június

2009.06.15. 17:18

szerző: Esküvői DJ

A budai helyek egyik legszebb, és esküvői szempontból a legkedveltebb helyen a Petneházy Clubhotelbe voltunk hivatalosak esküvői Dj szolgálatra.

Egy több mint száz fős többségében vízilabdás vendégek körében. Idilli környezet kiváló vacsora, és koktélbár kedveskedett a násznépnek! A vacsorát követő nyitótánc, és gyertyafénykeringő nagyon hangulatos volt, ahogy a vendégek együtt keringőztek, de az igazi bulizás kb. éjfél körül indult be, ahol is a vízilabdásokból kovácsolódott „kemény mag” hajnalig ropta a táncot!

Tapasztalatból tudom, hogy a rég összeszokott baráti társaság mindig fél siker egy jól sikerült bulihoz. Ez esetben is így volt, és már reggel volt amikor elindultunk haza, de megint egy jó hangulatú esküvőt tudhattunk magunk mögött!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoredj.blog.hu/api/trackback/id/tr71760741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása